Vesti

Pretplata za reviju Kiša

 

 Obaveštenje!:toot:

Svet stripa objavljuje pretplatu za reviju Kiša (brojeve 7, 8 i 9), kao i mogućnost kupovine kompleta svih do sada objavljenih brojeva.

S obzirom na skoro dupliran broj strana cena revije Kiša od broja 7 iznosi 500 dinara, dok će u pretplati koštati 333 dinara, plus poštanski troškovi.

Dakle, cena sva tri broja revije će biti (zajedno sa poštarinom) 1150 dinara.

Na ovaj način možete naručiti komplet svih dosadašnjih brojeva. Cena svih devet brojeva u kompletu (poštarina uračunata u cenu) je 2650 dinara.
Svi koji se odluče da na ove načine nabave revije postaju članovi Biblioteke Svet stripa i odsad pa nadalje i ubuduće će izdanja Sveta stripa moći da naruče direktno od nas po 20% nižoj ceni. Članstvo u Biblioteci je doživotno.   :D

Način naručivanja:
Pošaljete nam mail sa porudžbinom na adresu info@svetstripa.org.rs i vašim ličnim podacima (ime i prezime, adresa, poštanski broj grada i grad). Mi vam javimo poziv na broj (vidi uplatnice) i pošaljemo fakturu, vi uplatite i čim novac „legne“ na račun mi započinjemo postupak vašeg učlanjenja u Biblioteku sveta stripa i slanje revija na kućnu adresu.

Možda izgleda komplikovano, ali u suštini je veoma jednostavno i mislimo da smo pronašli pravi način kako da reviju učinimo još pristupačnijom najširem čitalačkom krugu.
Šaljemo i u inostranstvo, ali još uvek ne baratamo ciframa poštanskih troškova i nemamo devizni račun udruženja. Ako imate način da uplatite novac na naš račun iz Srbije – problem je rešen.

Evo kako bi trebala da izgleda uplatnica za komplet svih dosadašnjih brojeva (1-9).

 
A evo kako za brojeve 7, 8 i 9.

 

  

 

© Svet stripa