Kolumne

Međunarodna strip konferencija „Kragujevac, godine treće“

strip-konferencija

 

Dobrodošli u Kragujevac!

 

 svet stripa mali logo

Povezani tekstovi:

 

facebook najava

 

 

Dragi prijatelji,

Pozivamo vas na još jedno okupljanje ljubitelja, autora i izdavača stripova, Međunarodnu strip konferenciju „Kragujevac, godine treće“.

Kragujevac 2013

Plakat: Nikola Silić Upis: Dejan Milić

U periodu od 30. avgusta do 1. septembra 2013. godine, Udruženje ljubitelja devete umetnosti Svet stripa i NVO MlillenniuM organizuju još jedno u nizu dešavanja čiji su ciljevi širenje strip-kulture, afirmacija devete umetnosti, edukacija iz ove oblasti, ali pre svega – druženje i mogućnost da se, uz opušten razgovor, svi zainteresovani ljubitelji stripova iz Srbije i regiona nađu, makar nakratko, na jednom mestu i podele svoja interesovanja.

Svet stripa - Kragujevac godine treće

Autor: Nikola Silić

Prethodne konferencije, na kojima smo uspešno ugostili veliki broj autora i izdavača, obavezuju nas na to da ove godine pokušamo da budemo još bolji… Ono što možete očekivati u Kragujevcu krajem avgusta su sledeće akivnosti:

– tribine i diskusije o stripovima, predstavljanja izdavača i njihovih aktuelnih izdanja, uz najave nekih koje nas uskoro očekuju, prateće izložbe, radionice, besplatna škola stripa, razgovor sa autorima, crtanje sa najmlađima, 3D street art, berza stripa, te dodela plakete „Branko Plavšić“ pobedniku na ovogodišnjem konkursu za kratki strip. (Zbog pomeranja termina održavanja konferencije, konkurs je produžen sve do 25. avgusta!)

Kragujevac - 2013
Autor: Nikola Ignjatović

 

svet stripa mali logo

 

Vaš Svet stripa